Мектептік тамақтандыру » Страница 41 » СШ№30 им. Жылгельдина
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқарамасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
"Байсейіт Жылкелдин атындағы №30 жалпы орта білім беретін мектебі"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72636) 43-50-93
Есепші бөлімі:
+7(72636) 23-11-37
Нашар көрушілер
нұсқасы
"Дұрыс тамақтану денсаулық кепілі"
05
октябрь
2022
"Дұрыс тамақтану денсаулық кепілі"
3-сыныппен 29.09.2022 жылы "Дұрыс тамақтану денсаулық кепілі" №30 Б.Жылкелдин атындағы жалпы орта білім беретін мектебінің 3 - сыныбымен 29.09.2022 жылы "Дұрыс тамақтану денсаулық кепілі" тақырыбында сынып сағаты өтілді. Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстырып, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейтіп денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіре отырып "Дұрыс тамақтану денсаулық кепілі" тақырыбында пікір сайыс жүргізілді. Балалар зиянды және пайдалы
"Дұрыс тамақтану -денсаулық кепілі " тақырыбы бойынша тәрбие сағаты
04
октябрь
2022
"Дұрыс тамақтану -денсаулық кепілі " тақырыбы бойынша тәрбие сағаты
4 сыныпта "Дұрыс тамақтану -денсаулық кепілі " тақырыбы бойынша тәрбие сағаты N30 №30 ЖОББМ 4 сыныбында "Дұрыс тамақтану -денсаулық кепілі " тақырыбы бойынша тәрбие сағаты өтілді. Білім алушылар топтық тапсырмалар барысында «Пайдалы және зиянды тағамдарды» топтастырды, «Тамақтану ережесін» құрастырды, асқа байланысты мақал-мәтелдердің жалғасын тауып, мағынасын түсіндірді. Балалар зиянды тағамдардан аулақ болуды, тамақтанар алдына тазалық сақтау керектігін, уақылы және дұрыс тамақтану жайында
"Тиімді тамақтану" тақырыбында сынып сағаты
21
сентябрь
2022
"Тиімді тамақтану" тақырыбында сынып сағаты
2 сыныпта "Тиімді тамақтану" тақырыбында сынып сағаты 23.09.2022ж N30 Байсейіт Жылкелдин атындағы жалпы орта білім беретін мектебінің 2 сыныбында "Тиімді тамақтану" тақырыбында сынып сағаты өткізілді. Мақсаты: білім алушыларға жақсы денсаулықың, жан-жақты дамудың кепілі - тиімді тамақтану екенін ұғындыру. Сабақ барысында оқушылар алған ақпараттар бойынша пайдалы және зиянды тағамдардың адам ағзасына тигізетін әсері туралы топтық, жұптық жұмыс жүргізді. Тамақтану ережесін құрастырды. Нәтижесінде